Keuken deel 2
Zaterdag 27-04-2002
back
Aanbieding bij de Kwantum, een plastic tapijt van Eur 17,99 per strekkende meter.

Nu waren we onze keukenvloer al langer beu. Prachtige bruine tegels met erg veel beschadigingen, dus de binnenhuisarchitecte gaf een go voor de aanschaf van een nieuwe vloer.
Inmiddels na alle onderhandelingen was het al geen aanbieding meer dus moest ik Eur 18,49 betalen per strekkende meter. Schokkende aanbieding, nietwaar?
Dus ik na werktijd naar de Kwantum, dat rolletje gekocht en meegenomen in de mini (het was tenslotte mooi weer).
Murphy was het hier niet mee eens, dus toen ik bij de verkeerslichten in Best stond, begon het gigantisch hard te regenen.


Zo erg, dat ik een pet op moest zetten om de regen uit mijn ogen te houden. Nu je ziet het resultaat. Het trok natuurlijk behoorlijk wat bekijks toen ik met 100 Km/h over de autosnelweg richting Best toerde :-)En toen kwam het iets minder leuke karwei: de keuken uitruimen en vervolgens de vloer leggen.Mooie vloer, nietwaar? Je ziet nog overal waar de oude keuken heeft vastgezeten. Niet eraf te krijgen dat spul.Natuurlijk niet zichtbaar op de foto, maar als je op de vloer staat wel, zijn al die gruwelijk kleine beschadigingen. (medewebdesigner Annemie geeft wat taaltechnische verbeteringen door) We hopen deze vloer spoedig onder een laagje plastic te verbergen."Lekker kontje hè?"


Hard aan het werk (hier gestoord wordende...) om de vloer enigszins recht te leggen, iets wat moeilijker is dan dat het lijkt.


De vloer ligt erin. Nu weer de belangrijkere dingen. Het aansluiten van de vaatwasser.


Omdat het recht afsnijden toch NOG moeilijker bleek dan dat we al gedacht hadden, zijn we maar snel naar de Gamma, Karwei en de Kwantum geweest om een plintje uit te zoeken. Hier het resultaat.Het complete plaatje. Keuken klaar. Spullen weer op de plaats. Kijken of de (echte) tegelvloer zichtbaar wordt door het vinyl heen.En de andere kant van mijn gigantische keuken. Is het niet mooi geworden ....? (dit is een retorische vraag !! )

Een weekje later vond ik het geheel nog wat incompleet, dus nog één foto gemaakt:
 

 
 
 

back