Klussen in Sevenum - 15-04-2005


15 april 2005 --> Ge en Annemie gaan naar de notaris voor de overdracht van het huis. Gelukkig was alles goed gecontroleerd, anders was er "verrekkus" weinig te verkopen, aldus Mr. Annemarie Beijers - Willems, Notaris van Novitas te Horst.

11:30, de eerste rondgang door het huis.


De stoelen zijn er al neergezet, er moet natuurlijk wel zo af en toe gezeten worden :-)Het belangrijkste kamertje is ook aanwezig. Anders zou het maar een zooitje worden.Uitzicht op de riante tuin. (totale perceelopp. 2 are en 11 centiare)Met nieuwbouw, ben benieuwd wat voor achterburen we krijgen.En druk aan het bouwen. Het schiet behoorlijk de lucht in.Een "kelderkast" met parket... Lekker luxe he?Meterkast met toebehoren. (nog zonder kabelaansluiting)Tja, en toen was het tijd om te klussen. Parketvloer moest er een stuk uit voor de nieuw te bouwen kachel. (Fa. Boerenboom wilde zaterdag al gelijk om 08:00 komen om het ding in te bouwen.)'s Middags nog even met de vrachtwagen yton blokken gehaald bij de plaatselijke bouwmarkt. Er moest namelijk een muurtje komen tussen de twee kamers. Als je goed kijkt zie je al dat het gat van de deur reeds gemaakt is.Het verwijderen van de vloerbedekking. Ik vond het nogal lelijk, en Annemie ging akkoord dus konden we alles gaan verwijderen, inclusief twee trappen.
Aaaaaaarch wat een werk. Waar zijn we aan begonnen.Nog minder vloerbedekking.Annemie met een mes in de hand. Oppassen!!!!Een muurtje in wording. (ik heb hulp gekregen.... Evert)Zonder bouwvakkersdecolitee.Werk in uitvoering.Heeee, wat staat daar. Hebben we mooie rolluiken, of hebben we mooie rolluiken...... Jij mag nooit meer raden.Een gashaard. Goh....En nu de trap.... De lijmresten. Waar zijn we aan begonnen. Alabastine wordt er wel beter van zeg. Eur 33,95 per blik (2.5 liter) ennuh, twee trapjes, twee blikjes.....Erg veel lijm. Heel erg veel lijm.De kamer. zoals die moet worden. Nu nog een kozijn. Helaas.... 5 weken levertijd.Strakke muur he?Bijzonder strak. Met extra opbergkamertje.De toekomstige slaapkamer. Tijdelijk opslag voor de plinten.Lijm, lijm en nog meer lijm. Bwaaaaaaarch.....back