Tuin deel 3
Woensdag 01-05-2002
back
De personen die de verhaallijn een beetje in de gaten gehouden hebben, zagen dat de voortuin snel genoeg klaar was, maar dat de achtertuin niet echt vlot. Dit vanwege een grasveldje waar het afgelopen jaar door de vorige bewoners niets aan gedaan was.

Mooi afdekken met anti-worteldoek bleek ook geen oplossing, dat gaat maar waaien en echt mooi ziet het er ook niet uit.

Dus werd de schoonfamilie ingeschakeld. Daar is een frees aanwezig om het stukje gras om te frezen.

Nu.......
 


Het gras bleek veel stugger dan verwacht.Heel veel stugger. En nog erg nat ook.Wat is er gebeurd? Nu het grasveld is eerst netjes omgefreest, totdat in ieder geval de stukken gras klein gemaakt waren. Daarna is het nog enkele malen kapot gefreest en toen het uiteindelijk een beetje klein gemaakt was, is het vervolgens omgespit, om daarna nog een keer gelijk te maken (overheenwandelen en aantrappen) en daarna nog een keer met de frees en de well erachter er overheen rijdende.

Zie hier het resultaat:Is het niet prachtig? Eindelijk dat smerige gras weg.Een detail opname. Het gras is bijna geheel weg. Nu eerst de grond wat bij laten komen/drogen, het gras wat nog bovenkomt de komende paar weken wegharken, en daarna kunnen we er over gaan denken wat we met dit gigantische ex-weiland willen gaan doen.
IDEETJES??? 

back