Kernie's Familienpark - Kalkar - 11-10-2008


Omdat de ouders op vriendenweekend gingen, werden grootouders en oom/tante gecharterd voor een dagje vermaakDe keuze viel op het Duitse: Kernie's Familienpark te Kalkar.
Hier nog vol energie op weg naar de ingang.Rustig beginnen met trapauto'sBijna een "wreed accident". Gelukkig hadden de auto's goede bumpers.Even uitkuren op de schommel. Iets minder botsgevaar.En daar wordt ook nog het kind in me wakker.Annemie kijkt het kind nog even uit de ton.Maar ook zij ging overstag.Even een sfeerfoto. Het schoepenrad van de bijna-energiecentrale te Kalkar. Had iets met Kernenergie te doen geloof ik.Op naar de grotere attracties. Draaien en schommelen.
"Hier krijg je zo'n lekker gevoel van in de buik" zei Michelle."Ehm, gaan we nog een keer, maar nu harder?" zei alweer diezelfde Michelle.Een sfeerfoto van de omgeving. Een leeg betonnen karkas. (deze vind ik alleen mooi,  maar het is tenslotte ook mijn site)En hier Annemie met Tycho en Michelle in de boot van Kernie."Deze wil ik wel alleen" zei Tycho.Tussendoor even uitblazen en het lijstje bijwerken --> Wat hebben we al allemaal gehad?Onder de koeltoren, in de bootjes. Dit ging snel man......Ook Annemie en Michelle kwamen om de hoek gevaren.Tijd voor iets snellere actie. De wildwaterbaan.Even m'n haren in model brengen.Even opdrogen in de draaimolen. (tip voor de eigenaar... NIEUWE BOXEN en een nieuw muziekje)

ge

De luchtballonnen. Die hadden we nog niet gehad.Opa durfde deze ook wel aan.


Halloooooooooooooooo, smile.........Tussendoor weer tijd voor een ijsje (nummer 5?).Leven op een roze olifant.Tijd voor een iets mannelijkere kleur.En nog even afmaken. Laatste attractie: Alleen.Op en neer....Nog een laatste ijsje, en dan naar huis.Het was een zware dag....... Benieuwd wat er morgen komen gaat.back