Franka Backgrounds - 26-11-2003

Op het forum van www.franka.nl werd gevraagd naar mooie backgrounds van/over franka.

Nu, zie hier mijn bijdrage.

Enkele voorwaarden voor een "Gé-Background"

Verder zijn grafische talenten niet aanwezig, dus moet het plaatje wat ik zo te zien krijg, zonder veel bewerkingen geschikt te maken zijn voor een background. Daar ik nogal wat luxe uitgaves heb, en de plaatjes op de voorkant van goede kwaliteit zijn, zijn deze tot nu toe altijd een mooie bron geweest.

Nu ga ik hier gelijk al de mist in, omdat er enkele gewoon teveel kleuren hebben voor een goede background, dus deze zetten we maar gelijk onderaan neer.

Zie hier de Backgrounds die bij mij op de desktop staan, automatisch laten wisselen met webshots. Let wel, de oude versie, niet de 2.0 versie zet er geen "reklame" bij. Iets waar ik als echte stripfan een hekel aan heb. (zie www.webshots.com)

Aja, ennuh, natuurlijk (c) Henk Kuijpers en aanverwanten. Mocht je het niet met deze site eens zijn, of schend ik rechten op de een of andere manier, neem dan contact met me op, dan haal ik de site weer van het net af. Tot dan toe, kun je op een background klikken voor het grote exemplaar te bekijken/downloaden.


Vanwege mijn mini liefde, is deze natuurlijk prachtig. Helaas ook niet in het groot beschikbaar.
Uitzonderlijk mooi voor icons te plaatsen.


Op de een of andere manier is er hier met het scannen wat fout gegaan, misschien ooit beter.

Deze heb ik op het net ergens gevonden, maar omdat hij zo mooi was, heb ik hem bij de lijst gezet. Helaas is hij veel te klein. Wie heeft het grotere model?Tikkeltje te donkere kleuren. Leuk voor de screensaver, maar de icons passen zo niet op de desktop.En deze is iets te druk, maar toch een prachtige kleurbalans, dus ook mooi voor de screensaver.back