Paintballen met Centric - 14-10-2005


Op 14-10-2005 was het eindelijk zover. We mochten weer eens naar een extern overleg. Deze keer aantrekkelijk gemaakt met een potje paintball en een BBQ'tje.

Net voor de uitleg mag iedereen in groen gehesen worden. Nog wat onwennig zijn ze op de uitleg aan het wachten.Alhoewel, aan de bar is natuurlijk wel redelijk vertrouwd.En dan de uitleg. Dit mag, en dit niet enzo.Tijd voor het uitreiken van de geweertjes met botorballetjes.Denk aan het masker!Allemaal in de wachtstand.


Waar moeten we naar toe? Ik kan niets zien door die bril.


Ah, daar naar toe. En nu?Schieten!!!!Zelfs de toeschouwers achter het raam zijn bijna geraakt.De tweede ronde.... Of de derde, of.....In de wachtstand weer.Tijd voor een biertje. (is het daar niet altijd tijd voor?)En wat te eten natuurlijk.En als we genoeg hebben, effe uitbuiken.En daar heb je het hele clubje bij elkaar.Nog effe voor de laatste ronde een kippepootje wegwerken. Zouden ze lekker zijn geweest of zou ie nog gewoon honger hebben gehad?Nu, volgens mij smaakte het best.En het zijn altijd dezelfde die doorgaan met eten.De laatste ronde......


En de dag erop mochten we weer terug. De camper is eens nuttig geweest.Op naar huis.back