Willem's nieuwe maisonette 29-10-2003


Willem, een collega van mij bij Centric, betrekt binnenkort zijn nieuwe optrekje in Breda, om daar, lekker ver van zijn ouders, zijn eigen gang te gaan.
Nu is natuurlijk de vraag, wie heeft de meeste haast. Zijn ouders, of Willem zelf???De royale onder architectuur aangelegde leefkeuken.Zonder eettafel is zo'n keuken natuurlijk niet compleet.......De kamer, met bijbehorende luie stoel. Willem weet waar zijn prioriteiten liggen.Letten we ook op de hoeveelheid troep in de luie stoel, en de lokatie van dat kratje gerstennat?De bezemkast met gereedschappen en andere dingen die nodig zijn bij het betrekken van een nieuw appartementje.De douche. (is de cement al droog?)Nog meer douche. Wat zal die jongen schoon zijn.Wow, zelfs met douchestang en alles.De .... Willem help eens?Nog meer leefruimte.Het halletje.Toekomstige slaapkamer?Ehm, de ... Ja, juist... .Ondefineerbaar halletje of slaapkamer.De trap.Terug bij de luie stoel, met onder handbereik........
de stereo.....De keuken, met jawel, een echte sofzuigding. (zo goed als nieuw, nooit gebruikt..... :-)Terug bij de meest elementaire plek in huis. De huiskamer met ..... Jawel.....De keuken weer.

Al met al, een plek waar Willem zich wel thuis gaat voelen. Toch?

Het is wachten op het feestje wat komen gaat.back