Jorden 2 jaar


Vrijdag de 14e maart 2003 werd Jorden twee hele jaren oud.
Om dit te vieren werd ie natuurlijk overladen met cadeau's maar ook met bezoek. Zie hier de invasie van de Minifriends Harderwijk bij Jorden:

Maar eigenlijk, moeten we eerst met het grote nieuws beginnen.

Fred, "onze Fred van de Minifriends", heeft sinds kort ook Emaille, en laat hier op dit nieuwe medium ook van zich horen. Hij beklaagde zich bij de "oude" webpaginaontwerper erover dat hij er nooit serieus op de foto staat. Nu ja, dit heeft een reden. Maar speciaal voor Fred een "serieuze" foto:Fred en Majella.... Zoals ze in het echt zijn.

Maar mensen, geef nou toe. De foto heeft inderdaad een hoge aaibaarheidsfactor. Maar is dit nu wat we willen zien? We willen eigenlijk alleen maar de uitzonderlijke leuke details zien. Dus iets als:Toch? Wie is het er niet mee eens? (behalve Fred)

Nu ja, om te laten zien dat bovenstaand speelgoed niet alleen voor Jorden leuk was, hier de rest:

Zo'n veiligheidskit wil toch iedereen wel hebben?


Maar terug naar de verjaardag van Jorden: De verjaardagscadeautjestafel.

Een echte mini 

Een echte MINI..... Wow...."en ik krijg zeker geen cadeautjes?"Nee Jorden, Opa wil ook meespelen.Met zo'n knappe dame wil iedereen wel op de foto. Rick krijgt er weer een beetje een glimlach van.Hij blijft gewoon mooi.De reden voor Rick's glimlach is gevonden. Hij zit gewoon aan de drank.(intiem onbesproken moment dat geen woorden meer nodig heeft)"Als ik dit op heb, ga ik weer aan het werk hoor!"
Nico moet wel oppassen voor zijn baan. 

back