RC Mini Tamiya                                                                    back

De mini op het dak van mijn Mini BO.

Zoals je ziet, steken er nog twee pinnetjes uit het dak en de motorkap. Deze moet ik nog inkorten. Verder beginnen de opgeplakte stickers een beetje los te komen, dus daar moet ik "betere" lijm gebruiken.
De carosserie is aan de binnenkant gespoten met zo'n speciale bus lexaanverf. De ramen hiervoor afgeplakt met de voorbedrukte afplakstickers van Tamiya.

Een zijaanzicht. Als je goed kijkt zie je dat de velgen kleine beschadigingen hebben van de 3 acculadingen die ik al leegereden heb.

Nog eentje. Na het in elkaar zetten van de mini heb ik netjes die schakelaar voor de servo's gemonteerd. Nu dat was niet zo'n succes. Door mijn mechanische snelheidsregelaar bleef, op het moment dat de schakelaar uitgezet wordt door de ondergrond of ander factoren, de schakelaar staan zoals ie stond. En als het dan enkele meters van je af is, duurt het effe voordat je erbij bent om het spul uit te zetten. Tegen die tijd is de band er al afgelopen en kun je andere beschadigingen oplopen.

Nu heb ik geen schakelaar meer, en trek ik gewoon na gebruik de accu los.

Is ie mooi????

Mijn Limburgse schone en mijn twee mini's. Vanwege d'r witte broek wilde ze niet tegen de mini aanleinen, maar wel op de foto. Nu ja, zie hier het oogverblindende resultaat!

Is ie mooi of is ie mooi.

De kap eraf. Wat je nu ziet is het chassis. Bij de twee haken waar het dak aan vast zit, zie je dat ik er rubbers om gedaan heb. De kap zakte namelijk te ver door, waardoor het op de wielen terecht kwam. Nu lopen de wielen bijna niet meer aan. (de rubbertjes zijn vastgezet met twee haakjes uit de reserve voorraad :-)

De mechanische snelheidsregelaar met "vervuiling". Ach het is niet anders.

De weerstand waar de mechanische snelheidsregelaar zijn energie mee wegstookt. Dit kan dus inderdaad erg warm worden.

De een of andere malloot die met zijn autootje aan het spelen is.

Voor op en of aanmerkingen, ben ik te vinden op de minimailinglist Nederland (miniseven@introfax.com)
 

Back to mainpage