Oud en nieuw rit 26-01-2003

back
Zondag de 26e werd vanuit Best (jajaja, of all places) de oud en nieuw rit verreden. Natuurlijk waren Annemie en ik ook van de partij.
Omdat er spoorloos op TV kwam, heb ik effe uitgezocht hoe ik het makkelijkste en zo snel mogelijk een pagina kon maken van zo'n evenement met een hoop foto's. Zie hier het resultaat.
Wil je weten hoe ik het gedaan heb? Kijk dan eens bij: http://www.gejanssen.com/nieuwecamera --> hoe te bewerken

Maar allee, op naar de leuke plaatjes:Patricia (organisatie) met d'r nieuwe kapsel.Zomaar iemand uit het publiek. Nu ja, misschien leest ze het wel: Mijn grote liefde: Annemie.Deel 2 van de organisatie: BartOndersteunende organisatie: TiboutAnd off we go. De routebeschrijving was van het nivo "Zelfs Gé moet het kunnen rijden" en dat lukte ook. Alhoewel, de eerste aanwijzing was al gelijk mis. Gelukkig wist Bart zijn stem te verheffen voor we gingen dus dat kregen we nog als tip mee.Langs het kanaaltje, over de brug, wachtende op dat verkeerslicht dat meer op een stoplicht leek.Eerste stop. Ehm, hoe heette dat al weer: Annemie!!!!! HELP


Is het geen snoepje?


Kijk, ik lijk op Pappa!!Hee, dat ken ik ook!!En ik wat minder"Ehm, gaan we foto's maken? Dan word ik zenuwachtig"Het pannenkoekehuis had een mooie muurschildering.Natuurlijk waren we bijna de laatste die gingen. Dus hierbij de kaartuitreiktafelmensen. Wat een stel he?De vertrekkende mini's.Tja, woorden zijn overbodig, nietwaar?Wachtende op het veerpond (Eur 1.60.....)


Uit de uitlaat kwam weinig rook, maar uit de rest kwam des te meer. Helaas komt het niet goed over op de foto.detailopnameDe Bezemwagen.Eindelijk op het veerpond.


"wij zijn blij""En ik iets minder"Effe uithangen in de Engelse pub alias mouse village in Huissen.


En tot slot erwtensoep met roggebrood. We zullen al die buitenlanders laten merken wat Nederlands eten is.Tot de volgende keer......back