IMM Zwitersland 09-06-2011


04-06Op halen van de opgeknapte Mini. Emma zat natuurlijk (zoals het hoort) gelijk achter het stuur.Sjaak van den Berg was de klusser waaraan alles uitbesteed was.Is ie ook mooi geworden? Extra mooi gepoetst.Dik uurtje later was de mooigheid eraf. Geen koelwater meer, dat was er inmiddels uitgepompt (die streep die je daar ziet op de parkeerplaats, is mijn koelwater.
Even de ANWB bellen. Was er een beetje druk. 30 minuten later.........
Uurtje later kwam de pannage. De sleepdienst.Die hadden een hobbyhokje. Even repareren. Bijna een uur later deed hij het weer. 20 eur lichter....
Toen maar naar de dichtsbijzijnde camping toe.

Landgoed Wegimont
Bleek een landgoed te zijn, dat de provincie Luik geschonken had gekregen van een rijke familie.
http://www.provincedeliege.be/wegimont
Zag er allemaal best aardig uit. Ook te huur voor trouwpartijtjes.Met bijpassend zwembad.En eendjes.

En zo lopen ze er bij. Gewoon in hun onderbroek.Op naar Zuid-Duitsland... Even onderweg de benen strekken.
05-06

Camping GirtenmuleGirtenmule.de. Een stel uit Reuver hadden hier 40 paarden een een camping. De camping was helaas een beetje onderkomen.
Gelukkig hadden wij een hagelbui met stenen van soms wel een centimeter om dat allemaal weer wat interessanter te maken.

http://www.girtenmuehle.de

Ik realiseer me nu pas dat we eigenlijk geen foto's gemaakt hebben, met uitzondering van die hagelbui.

Camping Kinzigtal

http://www.campingplatz-kinzigtal.de
07-06Stadscentrum ......Kinzigtal.


De camper kreeg er wel een mooi plekje zo langs het beekje.Met natuurlijk, een verwarmd bijpassend zwembad.En een kerk met kunst. (en een superklein parkje met wel 5 bankjes)Rondje extra om Emma in slaap te krijgen.Hmmm, nog steeds niet gelukt.Wandelingetje om Emma rustig te krijgen. Even naar een bergtop wandelen.Met natuurlijk bijgehorend uitzicht.

Ik vond het een mooi toerke, dus heb maar een paar foto's gemaakt.

Imm 2011 Sankt Stefan

10-06


Onderweg wachtende voor een spoorwegovergang.En onderweg nog Rikard, Dennis en Marieke opgepikt. Die zagen ons staan terwijl we Emma aan het voeden waren.De landingsbaan. In 2004 landen er nog straaljagers van het Zwitserse leger.Standaard foto tijdens een IMM. De eerste reparaties.De tent is opgezet.


Maar het is wel koud. We zaten tenslotte op 1000 meter hoogte.Het feest kan beginnen.Info voor volgend jaar. Imm 2012 Hongarije. Er zouden op de camping in Hongarije veel mooie vrouwen zijn volgens de folder. En weer hadden ze die niet meegenomen.Italie (Florance) wilde graag de IMM 2013 organiseren. Ze pakten dan ook grooooooots uit. Met een complete promotietruck.Een ombouw van een Honda VTEC met TUV/MOT. Eur 14.000,- Zelf de mini aanleveren.De hangar. Iets te groot om het gezellig te krijgen.En koud dat het was,,,,,,,,


En regenachtig.De bergen verdwenen in de wolken.

Een Seat Ibiza. Klein beetje gepimpt. Speciaal voor een collega op het werk.De rijtjes..... Deel een.De rijtjes.... Deel twee

Afdeling Rusland was er ook weer. Mooie sticker zeg.

Vaste stek, Enkele keren per dag een vers bakje koffie. Gezet op een Zwitserse Jura.De onderdelen shop leeggekocht.Rondje Gstaad.

Andere mooie mini.Avondeten. Emma vond de appelmoes heerlijk. De rest vond de combinatie van Pasta met appelmoes een beetje vreemd.We waren niet de enigen die gratis kwamen eten.De bezetter van de Hongaarse stand. Vraag me alleen af hoe hij in een mini past. Zal wel lekker op de weg liggen dan.'s Avonds het gebruikelijke ritueel. Tanden poetsen. Emma vindt die frambozentandpasta heeerlijk.


De dag erop, scheen ineens de zon. Wa's dat nu?


Kijken naar.....Wat?Alweer zo'n vrouw in ondergoed.Onschuldige ik kwam langs. Even melk gemaakt voor Emma. (ik heb de foto's echt niet gemaakt hoor)


Speciaal voor Oma die Emma wel 3 weken moet missen.Parasailers.Oooooooh...


Zoals iedereen al zei: Dit gaat normaal nooit kapot. Maak maar snel een foto.


Annemie bij d'r nieuwe camper. Aan de andere kant schoof hij nog ongeveer een 75 cm uit.Echte mini mode. Toch een foto waard nietwaarRonde 23 door de onderdelen winkels.


Italiaanse Mini Limo.Marieke miste d'r steps les. Even inhalen.De voorganger van de mini Countryman. Iets hoger op de wielen.Uitzicht en overzichtsfoto's.

Veel chroom, Speciaal voor Annemie.De eerste keer met Emma uit eten.Ging best aardig.Ik had inmiddels ook een beetje kleur opgedaan. (zon scheen toch wel erg hard op 1000 meter hoogte)


Toetje met veel drank.13-06

Campingplatz Markelfingen

http://www.campingplatz-markelfingen.de/Ons uitzicht, vanuit de camper over de Bodensee.


Markelfingen cityEn ineens kwam er een zeppelin over. Van het Zeppelin museum in Friedrichshafen.


back